×
Prírodné vlákna

Žihľavové ponožky sú v súčasnej dobe jedným z najúčinnejších prostriedkov v prevencii rôznych ochorení dolných končatín. Ponožky zo žíhanej priadze sa líšia od bežných ponožiek svojimi termoregulačnými vlastnosťami a zdraviu prospešnými vlastnosťami. Sú hygienické, jemne tonizujú pokožku nôh, sú komfortné a elegantné.

Indikácie pre žihľavové ponožky:
- problém studených nôh
- kŕčové žily, tromboflebitída, dna
- opuchy
- antibakteriálny a protiplesňový efekt
- bolestivosť kĺbov, zápaly
- znížená imunita
- nespavosť, zvýšená teplota
- otlaky a mozole

Ľanové ponožky – starostlivosť o vaše zdravie.

Ľan je ekologicky čistá rastlina s liečivými vlastnosťami. Má antiseptické vlastnosti, nie je hnijúci, okrem toho sú vlastnosti ľanových vláken lepšie ako u mnoho podobných materiálov.  

Ľanové vlákno:
- veľmi pevné a trvanlivé;
- zahrieva v chlade a chladí v horúčave;
- dokonale absorbuje vlhkosť a znečistenia kože (ľanové vlákno pohlcuje vlhkosť až do 30% svojej hmotnosti a pritom zostáva na dotyk suché);
- umožňuje telu „dýchať“;
- pohodlné na dotyk;
- anti-alergénne.

Ponožky zo žihľavy a ľanu:
- miernia únavu a opuchy nôh
- uľavujú s tromboflebitídou
- používajú sa pri kŕčových žilách
- miernia reumatické bolesti

Žihľavové vlákna zlepšujú krvný obeh na povrchu pokožky.

Žihľava a ľan majú ľahký, takmer nepostrehnuteľný masážny účinok, ktorý je veľmi užitočný pre zmiernenie únavy, napätia v nohách. Ponožky zo žihľavy uľavujú pri rôznych ochoreniach nôh, čistí póry chodidiel.

Ľan je ekologicky čistá rastlina s liečivými, antiseptickými, protiplesňovými, antistatickými a ďalšími vlastnosti.

Ľanové vlákna:
- sú veľmi pevné a trvanlivé
- zahrievajú v chlade a chladí v horúčave
- dokonale absorbujú vlhkosť a znečistenia kože;
- umožňujú telu „dýchať“;
- sú pohodlné na dotyk;
- sú anti-alergénne.

Výhody prírodných vlákien sú zrejmé: anti-alergické vlastnosti, ochrana pred agresívnym prostredím mesta, odvádzajú teplo.

Pre mestského človeka sú také ponožky krokom k prírode.

Kávové nite odstraňujú nepríjemný zápach, okamžite odvádzjú vlhkosť von, sú termoregulačné.

Unikátna technológia zmiešaného spojenia bambusu a vlákien získaných z kávového základu dáva produktu potrebnú pružnosť. Poskytuje spoľahlivú ochranu nôh pred vlhkosťou, špinou, teplom a chladom v závislosti na ročnom období.

Konopné hubky majú blahodarný vplyv na pokožku, masírujú, čistia póry, urýchľujú metabolizmus. Majú bio -normalizujúci a anti -alergické vlastnosti. Sprchovanie s touto hubkou prispieva k zmierneniu svrbenia, pálenia, hojenie drobných zápalových procesov na koži. Používanie hubky má anticelulitídny účinok, stimuluje tonus pokožky.

Konopné prírodné vlákno má protizápalové a biostimulačné vlastnosti, čistí póry, stimuluje krvný obeh. Má anticelulitídny účinok, pokožku pri masáži dobre rozohreje. Konopná hubka má veľmi dlhú životnosť.

Ľanové hubky majú blahodarný vplyv na pokožku, masírujú, čistia póry, urýchľujú metabolizmus. Ľan má bio -normalizujúci a anti -alergické vlastnosti. Sprchovanie s ľanovou hubkou prispieva k zmierneniu svrbenia, pálenia, hojenie drobných zápalových procesov na koži.

Prírodná ľanové hubka s organickým mydlom je praktická a veľmi príjemná pre bežnú hygienu. Stačí ju navlhčiť a napeniť. Ľanová hubka mechanicky čistí pokožku, prírodné mydlo jemne pení a odstraňuje nečistoty. Špeciálne vrecko na hubke vám umožní pohodlné navlečenie na ruku pre dokonalú masáž celého tela.

Žihľavové vlákno je jedinečné z niekoľkých dôvodov – prakticky nie je náchylné k hnilobám, má antibakteriálne vlastnosti, dokonale a pritom šetrne čistí pokožku, má anticelulitídny účinok!